Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Dissning av toasnusk

maj 2, 2008 23:05 by Nyfiken

Hörde på Rix MorronZoo imorse när dom dissade såna som inte förstår hur man använder toaborsten. Känner precis igen mig där. Jag hatar när man kommer in på en toalett och så är det bruna lämningar kvar i toa-stolen. Skäms på er alla ni som inte gör rent på toan efter er. Ett superfräscht badrum blir skitäckligt när toalettstolen inte är ren. Och killar, grabbar, män som inte har svårt att hitta rätt och missar toan. Bläää!!!

 


Just nu värderat 5.0 av 1 människor

  • Currently 5/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

juni 12. 2008 14:13

Miss Gravedigger

Åh gud vad jag håller med dig! Jag har tjatat och tjatat på mitt jobb om att folk borde lära sig att använda toalettborsten. En gång ställde jag den till och med framför toalettstolen i hopp om att folk skulle lyckas se den, men av det drog jag följande slutsatser:
1. Folk är blinda (kanske selektivt blinda)
2. Folk gillar skitspår i toaletten
3. Folk vet inte vad en toalettborste är och/eller hur man använder den

Tipsa mig om du kommer på något sätt att tvinga folk att använda borsten!

/Miss Gravedigger

Miss Gravedigger

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:11