Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Elda med pellets - spara pengar

december 18, 2008 15:57 by Nyfiken
Hemma är det alltid ett himla bråk om energiåtgången. Dottern duschar fem gånger om dagen känns det som. Yngste sonen stannar i duschen en timme varje gång. Sen ska min man helst ha 24 grader inomhus så det går åt en massa energi. Men nu har vi hittat den bästa lösningen. Vi har börjat elda med pellets. En pelletspanna och en stor ackumulatortank och sen har vi halverat energikonstnaden. Jag verkligen älskar pellets, dessa heta små rackare.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

september 22. 2009 16:16

Magnus

Hur är det med ackumulatortank egentligen, har man igen de pengar den kostar? Jag menar, att elda med pellets är ju lite som att elda med olja.
Jag kör med en <a href="www.magnusfahlstrom.se/.../a> och jag tycker att det funkar bra utan ackumulatortank. Jag är inte negativ, bara nyfiken Smile

Magnus

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:11