Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Elradiatorer - varför inte elelement?

mars 5, 2009 11:49 by Nyfiken
Vi behöver lite extra uppvärming i vårat arbetsrum hemma. Det är lite dragigt och det nuvarande elementet räcker inte riktigt till. Därför började jag söka ute på nätet efter element, men där blev det inte så relevanta träffar på förstasidan på Google. Märkte då att jag tydligen använt fel ord. Branschen kallar det inte för element utan för radiatorer. Och i mitt fall var det specifikt elradiatorer jag skulle söka efter. Varför kan inte alla leverantörer där ute skriva så att vi vanliga enkla människor begriper. För mig är det rätta ordet elelement, inte elradiatorer. Det är inte lätt att hitta det man söker efter på sökmotorerna när företagen inte marknadsför det köparna söker efter. Istället använder de branschord som vi vanliga inte använder. När jag så småningom förstod att det var elradiatorer jag skulle söka efter så hittade jag mängder av bra företag som kunde leverera detta. Så förhoppningsvis så ska vi kunna få varmt hemma nu, oavsett om vi använder elelement eller elradiatorer.

Just nu värderat 1.5 av 74 människor

  • Currently 1,472973/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

december 31. 2009 20:40

Per

Det heter radiator, och ingenting annat.

Element betyder "del"

Per

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:21