Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Feng Shui för din trädgård - är det på allvar

januari 14, 2009 16:39 by Nyfiken

Mycket ska man höra innan öronen trillar av... Så låter ett känt ordspråk. Och jag känner att mina öron sitter lite löst, så antagligen har jag hört lite för mycket konstigt nu. Det senaste jag hörde var att man ska skapa en trädgård som så att säga är Feng Shui anpassad.

Feng Shui är enligt nationalencyklopedin en kinesisk spådomsmetod som används för att placera byggnader, föremål och gravplatser enligt vissa harmoniska principer. Hur i hela friden är det tänkt att man ska kunna genomföra detta i sin trädgård? Knappast flytta huset iallafall... Och gravplatser har jag inte så gott om i min trädgård. I och för sig begravde vi vår undulat i ena hörnet, men det räknas väl knappast. Det enda föremålet jag är intresserad av att placera i min trädgård är mig själv... I en solstol... På sommaren. Så Feng Shui i trädgården, det får vara för min del.

Feng Shui - en god drink i trädgården?

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

januari 18. 2009 14:19

Fritt ur hjärtat

Tror absolut att feng shui är bra att utöva i trädgård också, placerin väderstreck och energiflöde. Jag önskar jag tänkt så när jag började planera min pytteplättWink

Fritt ur hjärtat

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:16