Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Gardiner - vilka trender gäller till våren?

januari 21, 2009 16:15 by Nyfiken

Jag ligger alltid ett steg före. Vi håller på och renoverar hemma, det är helt enkelt kaos, med snickare, målare, elektriker och rörmokare i en salig röra blandat med verktyg, maskiner, brädor, målarburkar och köksinredning. Men jag är redan på nya inredningen.... Ny fräsch soffa är beställd och jag har nog också bestämt mig för bord och övriga möbler. Nu har jag börjat tänka på övrig hemtextil, som gardiner, kuddar och dukar. Sen blir det lampor och kanske nya mattor också. Jag trodde inte att jag bestämt mig för några färger över huvudtaget, men tydligen hade jag omedvetet gjort det för allt jag har i tankarna är mörkt rött mot det vinröda hållet. Och jag ser faktiskt ett gardintyg i huvudet också. Ett som jag såg i ett skyltfönster på en tygaffär i stan... Så jag kanske inte behöver fundera så länge. Det blir nog ett par ganska vanliga gardinlängder med omtag... Och jag som trodde att jag skulle gå igenom 100-tals webbsidor för att hitta vilka trender som gäller för gardiner i vår. Jag ser också soffan full av kuddar i olika mörkröda och grå nyanser... Tyvärr ser jag en ljus soffa, vi har ju redan beställt en mörkgrå.

Tack och lov ska det vara enkla gardiner nu för tiden. I slutet av 80-talet var det annat. Jag sydde en gardin till vårat köksfönster som är ett helt normalt dubbelfönster. Det gick åt över 6 meter tyg. Det var rysch och det var pysch och det var rynkor och det var allt som bara är möjligt. Eller tack och lov att det inte är 70-talstrenden som gäller. Orange virkade gardiner... Vilket himla jobb och så himla fult.


Just nu värderat 1.0 av 1 människor

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:09