Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Golvvärme på jobbet

december 10, 2008 12:22 by Nyfiken
Jag fryser... Speciellt om fötterna, de är alldels iskalla. Finns det någon möjlighet att man kan få golvvärme på jobbet? Hemma ska alla ha golvvärme, men på jobbet så räknar alla med att man ska ha varma skor på fötterna. På kontoret där jag jobbar tar alla av sig skorna och tassar omkring i strumplästen. Jag har visserligen tofflor på mig, men det räcker inte, jag fryser såååå ändå. Så kära arbetsgivare, installer GOLVVÄRME nu!!! Annars får jag väl ta med ett par varma raggsockor och halka omkring i.

Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:07