Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Hårborttagning i Stockholm

juni 15, 2017 11:57 by Admin

Äntligen har jag bokat mig en tid för hårborttagning i Stockholm. Jag har länge gjort det hemma, hos min frisör hemma i Ludvika eller bett kompisar om hjälp. En kompis hade varit på ett ställe i Stockholm och var väldigt nöjd. Hon tipsade mig om det stället och sa att det är ett måste nästa gång jag åker ner dit. Personalen var tydligen väldigt trevlig, rimliga priser i en väldigt behaglig miljö.

Jag vill ju vaxa bikinilinjen, överläppen och benen nu inför sommaren. Jag har varit inne på deras sida och kollat upp olika behandlingar och priser. Jag ska köra på följande:

Ansiktsbehandling, 80 min

Porrengöring, 20 min

Hårborttagning knä och neråt, 30 min

Överläpps vaxning

Så cirka 130 minuters behandling. Porrengöringen ser jag som en bonus då jag fick rabatt och kunde inte tacka nej till ett fräschare ansikte.
Jag har även kollat på deras produkter. Då de skräddarsyr hudvård har de en shop med utvalda hudvårdsprodukter. De kan jag tänka mig kommer att kosta en del men vad gör man inte för att bli fin.

Har ni läsare tips på bra hudprodukter, behöver inte nödvändigtvis kosta för mycket, och helst då något ni själva har testat och kan rekommendera? Vore väldigt tacksam för tips!


Just nu värderat 2.3 av 10 människor

  • Currently 2,3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:23