Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Hästar - vackra eller skrämmande?

februari 24, 2009 09:00 by Nyfiken

Har läst om de stora ridtävlingarna som gått av stapeln i Göteborg. Först var det Rolf-Göran Bengtsson som tog hem segern och vann dambindor till 200 unga kvinnor i Kenya under ett år... Ett mycket märkligt pris. Sen var det skrällen av Svante Johansson som också tog en seger. Han har aldrig tidigare varit i närheten av att vinna en världscuptävling i hästhoppning tidigare.

Hästar ser väldigt vackra ut, jag älskar att titta på dem... på långt håll. När man kommer närmare en häst så kan den vara enormt skrämmande. De är stora och känns väldigt opålitliga. De enda hästar som jag vågar mig på är islandshästar, men så är de heller inte så stora. Jag är verkligen fascinerad av hästhoppning, andra hästsporter intresserar mig inte. Trav är tråkigt, dressyr är fånigt... Men hästhoppning är vackert. Jag beundrar samspelet mellan häst och ryttare, hur väl de kan fungera ihop. Men som sagt... Jag gillar att hålla mig på avstånd, se men inte röra.


Just nu värderat 4.0 av 1 människor

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

juni 21. 2018 06:50