Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Hotell - Göteborg eller Stockholm?

mars 3, 2009 11:11 by Nyfiken

Tänkte ta mig en tripp till en av metropolerna i Sverige, men ska det bli Göteborg eller Stockholm? Älsklingen och jag behöver en weekend på lyxigt hotell för att koppla av och ha det mysigt. Men vet inte om vi ska åka till Göteborg eller Stockholm.

På båda ställena finns det massor av saker att göra, förutom att mysa på hotellet då... Shopping är väl ungefär likvärdigt på båda ställena. I Göteborg finns många små mysiga butiker, men det finns det förmodligen i Stockholm också. Sevärdheter är jag inte så mycket för. Museer är pest, men mysig stadsmiljö gillar jag. I Stockholm finns Gamla stan, med alla mysiga gränder. I Göteborg finns Haga med mysiga caféer, kända för sina gigantiska bakverk. Så hur väljer man? Jag tror jag undersöker priser och läge på hotell. Har en känsla av att det finns fler små billiga hotell nära centrum i Göteborg. I Stockholm är det nog betydligt dyrare. Och jag vill inte bo på ett ultrabilligt Formule1-hotell, utan det ska vara mysigt och ha en viss klass, men ändå gärna ganska billigt. Har någon tips på billigt hotell i Göteborg eller Stockholm, så snälla hjälp mig.


Just nu värderat 1.0 av 1 människor

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

april 27. 2009 16:07

Sandra Hammarström

Hej!

Jag skulle bege mig till Göteborg! Det är en otroligt mysig stad och det finns massor att göra. Själv brukar jag försöka ta med mig min älskling på minst en sån resa i kvartalet. Jag brukar boka <a href="www.hotels.se/.../"> hotell i Göteborg</a> på Hotels.se. De har en jättebra site, och man ser recensioner för hotellen av andra resenärer. Jag kan rekommendera Radisson SAS Scandinavia! De har en grym frukost.

Hoppas det hjälpte =)

//

Sandra Hammarström

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:22