Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Husvagn - nej tack!

juli 2, 2008 13:23 by Nyfiken

Jag har läst om att  det börjar bli inne bland yngre att skaffa husvagn. Hur i hela friden kan detta vara möjligt. Enligt Dagens Industri (DiEgo) så är det 70-talisterna som nu fått familjer som vill att deras barn ska få uppleva husvagnssemester, precis som de gjorde när de var barn. Jag upplevde husvagnssemestrar med familjen under en mängd år och just därför vill jag att mina barn INTE ska behöva uppleva detta också.

Vi var fyra personer: mamma, pappa, tonårssyster och så lilla jag som packade in oss i bilen och åkte i väg med vår husvagn i FYRA veckor. Vi åkte på lördagen när semestern började och kom förhoppningsvis hem två dagar innan pappa började jobba igen. Jag hatade husvagnen och att vara ihopträngd med en gnällig mamma, en utarbetad pappa och en överjävlig storasyster. Pappa bara körde och körde. Behövde man kissa fick man nästan göra det i farten. Nää, aldrig mera husvagn, vad än trenden säger...

Sån här husvagn åkte vi runt i. FYRA personer!!!

Just nu värderat 4.0 av 1 människor

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

april 4. 2009 16:25

..

säljer du den??

..

april 18. 2009 18:20

Nyfiken

Jag har skrivit att vi åkte omkring i den när jag var barn, pappa sålde den redan 1972. Hade jag haft en sådan husvagn idag hade jag aldrig nånsin sålt den, den är underbar. Men inte kul att tillbringa 4 veckor i, tillsammans med mamma, pappa och elak storasyster.

Nyfiken

september 8. 2009 17:24

Patrik

Visst är de underbara, även om det var lite kallt att sova i ouppvärmd Saabo nu i helgen. Men fyra personer låter jobbigt, det är lagom att ha med en snäll sambo...

Patrik

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:19