Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Nya köksluckor - Äntligen

juni 3, 2008 16:34 by Nyfiken

Det jag läser och tittar på mest just nu är katalober, sajter och tips när det gäller kök och köksinredning. Det är äntligen dags att renovera köket, något som borde gjorts för flera år sedan. Men dels är det svårt att få tid och dels kostar det multum...

Tyvärr är det hopplöst svårt att bestämma sig för vilka köksluckor man vill ha. Ska man satsa på den senaste trenden, Highgloss, eller ska man vara mer traditionell med massiva köksluckor i något snyggt träslag. Just nu lutar det allra mest åt den mer gammaldags stilen, kanske vaniljgula penselmålade ramluckor. Och så ska några köksluckor naturligtvis vara vitrinluckor.

Det jag fokuserar på nu är att hitta rätt färger, sen måste man välja allt annat också. Beslag, vitvaror, diskbänk, blandare och inte minst tapeter och klinker. Det är skitsnyggt med klinker på golvet, men jag är lite rädd för att många glas ska krossas... I vår familj tappas det glatt både glas och tallrikar.

När man är ute på webben och letar efter köksluckor blir man lätt förvirrad. Det verkar finnas tusentals sajter som säljer allt från utbytesluckor till hela köksinredningar. Vad ska man välja? Det finns jättar som Marbodal och Ballingslöv, och så finns de små lokala köksföretagen och snickerierna där man kan få mer unik köksinredning. Jag är totalt förvirrad.

 


Kök från Mälardalens kök

Just nu värderat 3.0 av 3 människor

  • Currently 3/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

december 7. 2008 21:24

Köksluckor

Köp från någon som inte annonserar alltför mycket om du vill ha prisvärda varor. Annars går upp till 60% av vad du betalar för annonserna. Tråkigt men sant.

Köksluckor

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:17