Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Nya trenden - örhängen till hundar

maj 15, 2008 20:43 by Nyfiken

Nu har det verkligen gått för långt!! På Expressens husdjursavdelning kan man läsa om den nya trenden, örhängen till hundar. När ska en del människor inse att djur är djur och inte människor. Hundkläder ska vara till hundar som behöver dem för att de fryser om vintern, eller för att de inte mår bra av att vara våta. Inte för att ägarna tycker det är gulligt. Och att ta hål i hundens öron är ju att gå ett steg ännu längre. Fy för hundägare som spökar ut hundar på det sättet. Små chihuahua med hattar eller fåniga klänningar. Om man vill göra hunden extra snygg kan man köpa ett läcker hundhalsband till den.

Jag har även sett att det numera finns vagnar, typ barnvagnar, för hundar och katter att köpa. Sen ska man köra omkring sin lilla älskling... Det ser verkligen inte riktigt klokt ut!!! Eller hur?


Just nu värderat 4.0 av 2 människor

  • Currently 4/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

juni 4. 2008 09:28

Karin

Men usch och fy! Nog för att täcken och kläder kan ha funktioner för vissa hundar när det är kallt och regnigt, men örhängen!? Var det inte en artikel i Aftonbladet nyligen om en tjej som piercat sin katts öra? Hon fick inte tillbaka sin katt. Kanske borde man vidta samma åtgärder för dem som använder örhängen?

Karin

november 2. 2008 15:51

Lille Tintins mamma

Nej, piersa och örhängen är att gå för långt. Jag vill inte påstå att jag "spökar" ut min hund, med när det är minusgrader ute får min "lille pojk", stor som en pappillon, på sig kappa med pälsfoder. Den fungerar bättre än ett pälstäcke därför att den går både under magen, lite ner på frambenen och bak till svansroten. Eller så tar jag på honon en käck stickad tröja. Kläderna ska givetvis fulla en funktion men att sätta på min hund fula tråkiga kläder när man ska gå vinterpromenaden, det gör jag inte. Lika lite som jag skulle sätta på fula tråkiga kläder på mitt lilla barn. Men utekläder till hund är så långt som jag sträcker mig. Innomhus agerar deras egen päls som "innekläder".
Kram/T

Lille Tintins mamma

november 25. 2008 11:47

Helene

Herregud, vilken skam! En hund har man väl inte för att köra runt i en vagn! En hund har egna ben att gå med, varför inte skaffa ett mjukisdjur om man absolut vill köra runt med en vagn?

Helene

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:20