Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Rent hus, eller ett smutsigt elände?

april 25, 2008 16:16 by Nyfiken

Efter att ha hört snacket i lunchrummet om TV4-programmet Rent Hus var jag ju tvungen att kika själv. Och jag blev helt fascinerad. Ibland har jag tyckt att det är för skitigt och stökigt hemma, men nu får jag nog tänka om. Hos mig är det rena himmelriket jämfört med alla skitiga lägenheter och hus man nu sett.

För mig är det helt obegripligt hur det kan bli så smutsigt, rörigt och ingrott. Badrum som inte städats ordentligt på flera år. Kök där köksluckorna är kladdiga och golvet fullt av matfläckar och klet. Och alla prylar som en del bara har strött omkring sig, så att det täcker både möbler och golv. Hur kan man leva så?

Men jag kommer helt klart att fortsätta titta på programmet och gotta mig åt de stackare som inte kunnat hålla rent omkring sig. Programmet får mig att må bra, för hur stökigt det än är i mitt hus så är det ändå bättre än i alla dessa stackares hus och lägenheter.

Hoppas att det sedan blir en uppföljning av programmet, så man får se om det blivit något bättre. Tyvärr tror jag att allt så småningom går tillbaks till det gamla och att röran börjar växa igen.

Men som man säger: Bättre lite skit i hörnen, än ett rent helvete!


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:19