Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Semester - jag vill också ha

januari 13, 2009 16:13 by Nyfiken

Staten har blivit anmäld för åldersdiskriminering... De som är statligt anställda och över 40 år har 7 semesterdagar fler än de som är yngre än 40. Och därför har en arbetsförmedlare i Växjö anmält staten till DO. Det skulle alltså vara orättvist att äldre får längre semester. Varför det? De flesta kommer förmodligen att passera 40-årsstrecket och får därmed samma möjlighet till längre ledighet. Det sker idag så mycket mer diskriminering av äldre att det räcker och blir över.

Tyvärr har jag ingen chans på några 35 dagars semester som man får om man passerat 40 i både stat, vissa kommuner och även inom andra branscher. Jag har mina 25 dagar punkt slut. Om jag hade varit statsansställd skulle jag idag kunnat plocka ut fler månaders semester... Tala om diskriminering.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:08