Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Ultimata prylar för datorn

juni 19, 2008 14:35 by Nyfiken

Nu har jag hittat några prylar som jag inte ens förstått att jag saknat. Jag vet precis vad som kan bli årets julklapp!!! Hittade en artikel om digitala prylar som behövs för semestern. Min absoluta favorit är ett par USB-vantar, kanske inte för semestern, men väl för kommande vintern på mitt jobb....

Just nu värderat 1.0 av 6 människor

  • Currently 1/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Kommentarer

november 3. 2010 11:38

wow gold

Men det mest ultimata måste nog vara julprydnaden till din datorskärm. Om inte det blir årets julklapp, vad kan då bli det?

wow gold

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:04