Läst, hört, sett & upplevt
netbokhandeln.se

Varför blir jag inte rädd?

juni 23, 2008 12:02 by Nyfiken

Jag älskar skräckromaner och har läst massor av Stephen King och Dean Koontz. Men det är en roman som jag inte vågat mig på, och det är Jurkyrkogården. Hade hört tidigare om hur oerhört läskig den är och att man inte vågar se sin katt i ögonen efter att ha läst den. Därför har jag aldrig vågat mig på att läsa den. Men nån gång måste det ju ske. Sagt och gjort, jag lånade boken av en kompis och satte igång att läsa och väntade hela tiden på att allt oerhört läskigt skulle sätta igång. Och jag väntade, och väntade och väntade... Och om inte boken tagit slut hade jag väntat fortfarande. För den blev aldrig läskig. Spännande var den, men inte blev jag rädd inte. Och jag vågar titta mina katter i ögonen och de känns inte det minsta spökaktiga ut.

Kanske filmen är läskigare... Annars tittade jag på alla de skräckfilmer jag inte vågat titta på förut för ett par år sedan. I den samlingen fanns bland annat Excorcisten, som gett mig kalla kårar ända sedan den kom ut i mitten på 70-talet. Jag beredde mig på att inte kunna sova och att kanske ha mardrömmar i flera veckor efteråt. Gissa om jag blev besviken. Den var inte läskig alls, bara löjlig.

 


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Lägg till kommentar


(Kommer visa din Gravatar ikon)  

[b][/b] - [i][/i] - [u][/u]- [quote][/quote]Live överblick

maj 22. 2018 23:00